Ondanks het slechte weer waren er 18 kinderen, een paar ouders en 4 grotere kinderen (ook wel bekent als leraren) naar AAS gekomen voor de traditionele spelletjesavond.
Alleen de Kudelstaartse afvaardiging ontbrak. Wellicht was het de storm die het water van de Westeinderplas opzweepte tegen de kade?

Een grote hoeveelheid spellen was meegenomen, van traditioneel mens-erger-je-niet tot een futuristisch spel dat door Bob en Henk gespeeld werd. En natuurlijk (snel)schaken en het hilarische doorgeefschaken waarin Ben het alleen op nam tegen 2 jeugdige tegenstanders. Nu is alleen doorgeven een groot voordeel, maar dat heeft Ben natuurlijk niet verteldĀ laughing

Verder was er veel snoep, heel veel snoep. De kans was aanwezig dat misschien iemand wat misselijk naar huis ging. Ter genezing mocht een ieder na afloop nog een zak snoep mee nemen naar huis.

Grote klapper was het Weerwolvenspel dat met grote inzet werd gespeeld door 9 jeugdige Azen en 1 moeder. De oudere Azen, toch geharde gamers, konden het spel niet volgen maar de soms zeer jeugdige Azen ging het goed af. Of de weerwolven of de burgers wonnen is verloren gegaan in de diepten der tijd.

De komende 2 weken is AAS gesloten wegens de kerstvakantie.
Vrijdag, 11 januari 2019 begint het nieuwe schaakjaar weer.
Tot AAS!